In lume exista aprox 7 miliarde de oameni. Din aceste 6.887.665.280 de suflete, cel mai probabil exista zeci de suflete care intr-un mod sau altul isi vor pune amprenta asupra noastra. Fie ca ne vor insenina ziua cu un “salut” , ne vor arunca un zambet sau ne vor ajuta intr-un anumit moment, vor lasa ceva in urma : o intamplare, o amintire sau un cuvant. Deseori,nu noi le alegem, ci suntem alese de ele. Apar pe neasteptate si pleaca fara sa le simtim .

Indiferent ca avem nevoie de o privire de incurajare sau o strangere de mana, de nicaieri, acele persoane apar. In cele mai grele momente , sau ..in cele in care recunosti ca “n-ai nevoie de nimeni ” . Ei , nu zau ? Ne place sa ne mintim singuri, cea mai des intanita minciuna e “mi-e bine” , insa ne e prea frica sa recunoastem ca ne simtim ca niste jumatati de intreg. E totusi dreptul nostru sa recunoastem ca suntem slabi sau ca ne simtim singuri, sau ca avem nevoie de o persoana  viata noastra care sa nu ne ceara , ci sa ne ofere si sa ne inteleaga capriciile, nesiguranta si defectele  . O singura persoana care poate schimba totul.  Care ne poate schimba privirea, sufletul sau intreaga viata.

Deseori nu ne pasa de ceea ce fac ceilalti 6.887.665.280 . Nu ne simtim afectati de deciziile lor , nu ne bagam in vietile lor si ii tratam deseori cu indiferenta.  Le simtim prezenta, insa in universul nostru ei sunt doar niste entitati. Ar putea sa vorbeasca, sa strige sau sa ne uite, noi n-am simti absolut nimic. Exista 6.887.665.280 de persoane in lume si totusi doar una din ele e capabila de ceea ce nu sunt capabile celelalte aprox 7 miliarde. Ea are puterea sa te faca cel mai fericit om si in acelasi timp, cel mai trist. Iti ofera vise , dar in acelasi timp iti poate secatui sufletul.  Pentru ca o singura persoana poate sa faca mai mult decat 7 miliarde. Iar 7 miliarde nu reusesc nici macar sa te faca sa zambesti la fel. :)

Acea persoana e mai buna decat celelalte 7 miliarde de persoane. Prin simplul fapt ca exista pentru tine. Iar toata lumea poate sa mai astepte. Pentru ca tu ti-ai reintregit intregul.

Exista 7 miliarde de persoane in lume. Dar de fapt,  exista doar una.

M-ai gasit ?

« »