Nu am fost nicicand excesiv de egoista . Nu am ‘trecut peste orice ‘ ca sa am ceea ce-mi doresc si nicicand nu mi-am dorit ceva doar -doar pentru mine.  Mi-am atins scopurile fara sa ‘ranesc ‘ si mereu mi-am analizat posibilitatile . Nu am fost o fire egoista si permanent mi-a placut sa ‘las de la mine ‘ , sau sa ofer din ceea ce am. Toate insa pareau sa se schimbe cat de curand. Si acum da, sunt egoista, am o groaza de dorinte si abia astept sa le indeplinesc rand pe rand. Sunt egoista, pentru ca e vorba de tine. Si cum as putea sa-mi impart eu ‘sufletul ‘ cu altcineva ?

Vreau sa te cunosc asa cum esti tu, sa-ti masor in batai de inima defectele si sa-ti admir calitatile. Sa mi te destainui fara retineri si sa-mi incredintezi cele mai adanci secrete, pentru ca eu sa le pastrez asemeni unor fiori de aur alb.

Vreau sa-ti vad chipul de dimineata si sa te trezesc cu un ‘neata !’ somnoros , dupa ce te-am privit dormind suficient de mult timp, pentru a-mi ‘incarca bateriile ‘ pentru o zi intreaga. Iar mai apoi, sa te am langa mine printre aburi de cafea si rasfat matinal . :)

Vreau sa adorm la tine-n brate. Pentru ca acolo nu mi-ar reprosa nimeni nimic. Si nimeni n-ar putea sa ma ia. Acolo, in bratele tale, as fi copilul care sunt si de care sunt nevoita sa uit , zi de zi .. Pentru ca tu m-ai lasa sa fiu asa. Si m-ai lasa sa cresc in continuare.

Vreau sa te iau la mine-n suflet. Sa vezi cum ai transformat un loc ce era candva inchis si negru. Si cum in loc de piatra tu mi-ai pus o inima. Si e inca frageda si naiva. Insa ‘creste ‘ dupa  ‘ indicatiile ‘ inimii tale. Si stii ? Cred ca se inteleg mai bine decat am putea noi sa intelegem ..

Vreau sa-ti arat cum sunt si mai vreau ca tu sa imi pastrezi toate temerile mele ,pentru ca ma simt in siguranta impreuna cu tine. Pentru ca stiu ca m-ai proteja si mi-ai ascunde intr-un mod atat de drag slabiciunile ..

Vreau sa-ti cunosc ‘ universul ‘ . Vreau sa stiu ce te face fericit si ce iti doresti. Vreau sa cunosc persoanele care au legatura cu tine. Vreau sa ‘vizitez ‘ cele mai intunecate locuri. Si vreau sa locuiesc la tine-n brate si-n suflet.

Vreau sa simt ca inima ta bate doar pentru mine. Vreau sa ma simt egoista cand vine vorba de tine. Pentru ca vreau totul. Si nu am niciun fel de regret pentru felul in care sunt .

Vreau sa ma lasi sa scriu in continuare despre tine si sa-ti multumesc pentru felul tau de-a fi . Si mai vreau sa ma certi pentru temerile care-mi intuneca uneori existenta si sa ma ajuti sa le indepartez.

Vreau sa plecam impreuna la drum si sa nu privim nicicand inapoi. Vreau sa ma iei de mana si sa-mi promiti ca ai sa fi alaturi de mine pana la sfarsit,oricare ar fi acela. Nu ma lasa in urma, nu ma lasa sa ajung inaintea ta. Lasa-ma sa fiu langa tine si hai sa ne gasim acelasi  ‘ritm ‘ ..

Vreau sa ma ghidez dupa bataile tale de inima. Vreau sa-ti construiesc zambetul. Vreau sa fiu acolo unde e locul meu. Vreau sa uit ce am fost si sa ma redescopar langa tine. Vreau sa las in urma tot si vreau sa ma ajuti sa-mi conturez un alt ‘eu ‘ . Un eu indragostit , puternic si lipsit de slabiciuni. Un eu pentru care tu esti  putere, motivatie si dragoste.

Vreau sa le am pe toate, dar cel mai mult , te vreau pe tine aici,langa mine.

Asa cum esti,asa cum sunt. Pentru totdeauna.

 

« »